Eleccions universitàries


Enric I. Canela

Dilluns i un cop proclamats els candidats de forma definitiva, els catedràtics Sergi Bonet i Joaquim de Ciurana exposaran els seus programes a la comunitat universitària. En síntesi, comença la campanya electoral a la UdG. La campanya durarà fins el dia 17. La votació serà el dia 19. Hi ha dos candidats, per tant, les coses acabaran aquell mateix dia.

A la UPC voten el dimecres 13, serà la segona volta (veure 13 de novembre, Fossas contra Elias a la UPC). Llegia a Orladiari com s’ha desenvolupat el darrer debat previ a les votacions. Interessant que tots dos candidats volen unir tots els rectors contra la Generalitat.

4 respostes a “Eleccions universitàries”

 1. a 10 nov. 2013 a les 12:47 xavier

  Molt curiós i digne d’estudi com Elias està perdent per golejada a les xarxes socials. Recorda la campanya d’Obama, el candidat que es proclamava del canvi, contra el dinosaure McCain. A partir d’ara als candidats a rector els caldrà un assessor de Facebook i Twitter. Per no parlar de la guerra de blocs que també estan perdent per golejada. Caldrà veure si això té influència al resultat final.

 2. a 10 nov. 2013 a les 1:14 Enric I. Canela

  Xavier,
  Potser m’equivoqui molt, però em penso que els que tenen la majoria del vot,el professorat, participa amb poca intensitat en aquestes lluites.No he seguit ni la campanya d’un ni la de l’altre, i menys les xarxes, però em penso que l’Elias té la majoria del professorat estable ben garantida.

 3. a 13 nov. 2013 a les 8:48 xavier

  Enric,

  Giró es va tancar el juliol amb els catedràtics i van escollir Elías com el seu candidat. Efectivament, té el suport de la majoria del professorat funcionari.
  Però no pas el del professorat que encara creu en una universitat PÚBLICA i AUTÒNOMA del Govern.
  I té l’oposició frontal dels estudiants, professorat laboral i PAS. Són el 49% però també tenen veu.

  Elías s’haurà d’esperar ara a que la Generalitat tingui la nova governança perquè el col.loquin a dit, a ell, o algú afí.

  Mentrestant, la comunitat universitària ha parlat clar i ha escollit Fosses.

 4. a 15 nov. 2013 a les 8:07 Enric I. Canela

  Xavier,
  Evidentment jo no ho sabia. Veig que el professorat fix h donat més suport a Elias i que la resta a Fossas. Jo no faria aquesta classificació d’estar a favor o en contra d’una universitat pública i autònoma. Això electoralment està bé, però de debò no. No crec que Elias estigui en contra d’això.
  Jo, d’entrada, no veig el programa de Fossas realista, però ja veurem la distància entre el que deia i el que farà. Tant de bo jo m’equivoqui i pugui millorr les coses aviat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació