Enric I. Canela

Ho anunciava fa uns dies (veure Ja tornem a tenir la Fira “Recerca en directe”), demà, dimarts 8 d’abril, comença la 12a edició de la Fira «Recerca en directe», que tindrà lloc a l’Aula Capella de l’Edifici Històric de la UB fins aquest dijous 10 d’abril. L’esdeveniment ha estat organitzat per l’Àrea de Difusió de la Ciència del Parc Científic de Barcelona (PCB) i la UB –amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”– amb l’objectiu de mostrar diversos projectes que es duen a terme a centres de recerca de Catalunya per apropar la recerca a tots els ciutadans i fomentar vocacions científiques entre els joves.

A les 13.00 hores s’oferirà una visita guiada pels estands de la Fira que comptarà amb la presència d’Enric I. Canela, vicerector de Política Científica de la Universitat de Barcelona; Jordi Quintana director de Desenvolupament de Negoci Innovació; i Ignasi López Verdeguer, sotsdirector de l’Àrea de Ciència i Medi Ambient de la Fundació “la Caixa”.

Una resposta a “Veniu a la Fira «Recerca en directe» 2014”

  1. […] passat, com havia altres, vaig escriure Veniu a la Fira «Recerca en directe» 2014. Enguany tornem-hi. Des de demà 8, fins l’11 d’abril, en el marc de la tretzena […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació