Enric I. Canela

Feia ja dos mesos que no parlava de Manel Esteller i els reconeixements que rep. Llegia avui que, Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Investigador ICREA i professor de la UB ha obtingut el Premi d’Honor Dr. Benaprès 2014 per la seva carrera científica, atorgat per la Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica.

El guardó ha estat concedit per les múltiples aportacions d’Esteller al camp de la medicina, que contribueixen a revisar i complementar paradigmes científics que es creien ben establerts, com demostrar la importància de factors externs en la modificació directa de gens amb efectes per a la seva regulació, modificacions epigenètiques del material hereditari que poden contribuir al desenvolupament dels processos de l’envelliment i del càncer.

Podeu completar la notícia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació