Aturem la ciència!


Enric I. Canela

BOE del 19 de maig: Resolució de 13 de maig de 2014, de la Secretaria d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, per la qual s’amplia el termini de resolució de la convocatòria 2013 per a la concessió de les acreditacions i ajudes públiques de «Centres / Unitats d’Excel·lència Sever Ochoa »del Subprograma Estatal d’Enfortiment Institucional del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i d’Innovació 2013-2016.

Materia ho explica magníficament bé en el seu article: Hacienda vuelve a retrasar las ayudas para los mejores centros de investigación. Senzillament, Montoro tanca la porta a les decisions de Carmen Vela.

És la “broma” de cada convocatòria o projecte. Passen l’expedient a la Direcció General de Destrucció de la Ciència per tal que doni el vis-i-plau a la seva publicació al BOE. Aquesta Direcció General depèn directament del ministre Montoro. Allà el projecte només és col·locat en una pila on haurà de passar uns mesos fins que surti purificat. Han muntat una espècie de concurs, es tracta de veure amb quina paralització eliminen més científics.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació