Enric I. Canela

Llegia que el Consell de Govern de la UPV / EHU ha aprovat aquest dijous el procés d’integració dels seus 31 centres en 20, el qual culminarà en el curs 2016-17. El resultat de la votació ha estat 28 vots a favor, 4 en contra i 3 abstencions. L’acord suposa la reorganització dels 31 centres existents (les 30 escoles i facultats dels tres campus més l’Escola de Màster i Doctorat) en 20.

La situació d’aquella universitat és molt diferent a la nostra ja que té un campus a cada província del País Basc. De totes formes el canvi és substancial. Jo m’ho miro vivint el procés de reestructuració de la UB. Són canvis complicats.

Expliquen els objectius. No són gaire diferents dels nostres. La racionalització és imprescindible. El nostre rector, Dídac Ramírez, hi està abocat. Jo penso que si la reducció de centres s’assoleix, s’aconseguirà, haurà deixat una herència molt positiva. Reduir és una obligació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació