Una universitat més barata


Enric I. Canela

El president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i rector de la Universitat de Saragossa, Manuel López, ha assegurat que la CRUE espera que, com a conseqüència dels canvis en l’economia espanyola i dels governs autonòmics després de les eleccions del passat mes de maig, els que aporten les comunitats poden començar a augmentar. Conseqüentment caldria esperar una baixada del preu de les matrícules després d’haver pujat durant cinc anys..

Ha considerat positiu que la taxa de reposició del professorat sigui del 100% i es puguin treure tantes places com a vacants s’han produït per jubilació. De totes maneres el rectors segueixen aspirant a què permetin actuar d’acord amb l’autonomia universitària i respectant els límits pressupostaris que posen les comunitats autònomes i que deixin fer les contractacions com les universitats estimin oportú.

A més, la CRUE està en contra que la nota per sol·licitar una beca sigui diferent a la nota que es demana als estudiants per al seu ingrés a la universitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació