Enric I. Canela

Com no podia ser altrament, la Universitat de Barcelona s’ha declarat al costat del president de la Generalitat. Llenguatge polític, suau, mesurat, però en clara sintonia amb el dret a exercir el vot democràticament per decidir el nostre futur com a poble.

Em declarat:

Des del degut respecte i confiança en la justícia i l’ordenament jurídic vigent, a proposta del rector, la Universitat de Barcelona, a través del seu Consell de Govern, reunit el 8 d’octubre de 2015, vol mostrar el seu suport, tal com han fet altres agents socials i institucionals, al president de la Generalitat de Catalunya en funcions, Sr. Artur Mas, l’exvicepresidenta del Govern, Sra. Joana Ortega, i la consellera d’Educació en funcions, Sra. Irene Rigau, davant la seva imputació per un presumpte delicte de desobediència.

Les legítimes demandes i aspiracions del poble català han de poder trobar una resposta justa, consensuada, política i democràtica des del diàleg, el respecte a la legalitat i la comprensió de totes les parts.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació