Enric I. Canela

Ahir deia que Després de nou anys s’aprova la creació de l’Agència Estatal de Recerca. Avui el BOE publica el Reial Decret 1067/2015, de 27 de novembre, pel que es crea l’Agència Estatal de Recerca i s’aprova el seu Estatut.

Ara toca veure com es desenvolupa el nadó. El govern actual no tindrà temps de fer absolutament res. El nou govern suposo que farà de seguida feina. Cal esperar que el proper govern cregui més en la ciència que el govern sortint.

Una resposta a “L’Agència Estatal de Recerca al BOE”

  1. […] Fa uns dies es va publicar una entrevista amb la secretària d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació. L’entrevista és la conseqüència de l’aprovació de l’Agència Estatal de Recerca (veure L’Agència Estatal de Recerca al BOE). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació