Enric I. Canela

Òmnium Cultural de Sabadell i Free Catalonia es complauen a convidar-vos a l’acte de presentació de la Plataforma SOBIRANIA I PROGRÉS a Sabadell, que tindrà lloc el proper dijous, 28 de juny de 2007, a la sala d’actes del Casal Pere Quart (Rambla, 69, Sabadell).

Hi intervindran:
Ramon Tremosa, professor de Teoria Econòmica de la UB
Joel Joan, actor i productor
Oriol Junqueres, historiador
Elisenda Paluzie, professora de Teoria Econòmica de la UB.

Una resposta a “Sobirania i Progrés es presenta a Sabadell”

  1. a 16 gen. 2014 a les 11:26 VIURE LA HISTÒRIA | El Blog d'en Met

    […] anys; no fa ni quatre anys. Era dijous. 28 de juny de 2007 i a la Sala Pere Quart de la Rambla de Sabadell no hi cabia ni una agulla. Dempeus vaig escoltar en Ramon Tremosa, en Joel Joan, n’Oriol […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació