Els laments d’Europa


Enric I. Canela

El portaveu d’Educació i Cultura de la Comissió Europea (CE), John MacDonald, ha qualificat com a “lamentable” la violència que es va viure a Barcelona en el desallotjament dels estudiants que estaven tancats a la UB per protestar contra el procés de Bolonya.

Segons la CE, els estudiants “protesten pel que anomenen procés de Bolonya”, però en realitat, diu, es queixen per mesures que estan posant en marxa els seus governs estatals i regionals. La CE veu aquestes protestes contra Bolonya com a una “desafortunada confusió”.

El MacDonald explica altres coses respecte al que va publicar al 2006 la Comissió Europea, que no són part de la Declaració de Bolonya i que no s’han aplicat en cap moment a l’Estat espanyol.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació