Meridià millora


Enric I. Canela

He rebut el següent correu:

Senyors/es,

El portal web MERIDIÀ (Mesurament de la Recerca, Desenvolupament i Innovació) <http://meridia.iec.cat> és un servei d’informació especialitzada per a analitzar, planificar, coordinar i difondre les activitats d’R+D+I dins el sistema de ciència i tecnologia dels territoris de llengua i cultura catalanes. El mes de maig de 2008 va entrar en funcionament la primera fase d’aquesta plataforma desenvolupada per l’equip de treball de l’Observatori de la Recerca de l’IEC (OR-IEC).

El dia 10 de novembre de 2009 s’ha activat la segona fase de MERIDIÀ, amb l’objectiu de potenciar la consulta de la plataforma i dels continguts oberts per part de la comunitat científica i de la societat en general. En l’actualitat, en els continguts oberts, s’hi poden consultar 65 informes estadístics i 160 documents i enllaços web de referència, a més dels serveis de cerca textual i de notícies.

Per a consultar la informació de MERIDIÀ amb més detall, cal estar registrat com usuari. Si voleu sol·licitar l’alta, ampliar la informació consultada, fer una sol·licitud específica o recordar la clau d’accés, podeu enviar-nos un correu electrònic a l’OR-IEC <or@iec.cat>.

Cordialment,

Observatori de la Recerca (OR-IEC)

Institut d’Estudis Catalans

Carrer del Carme, 47

08001 Barcelona

Tel. +34 932 701 620

Fax +34 932 701 180

A/e. or@iec.cat

http://meridia.iec.cat

Al gener ja n’havia parlat a Meridià. Em sembla un bon portal, només un defecte, no he sabut trobar la sindicació del portal. Crec que caldria que la fessin i que aleshores avisessin a tothom.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació