Enric I. Canela

Avui hem tingut una notícia important en l’àmbit de la ciència i la recerca. La Confederación de Sociedades Científicas de España (COSCE) ha presentat dos informes:

En la seva presentació han dit que la proposta de llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació no planteja els veritables problemes de la ciència espanyola i posposa qüestions bàsiques com la creació de l’Agència Estatal d’Investigació. Pel que fa a les dotacions per a recerca, l’anàlisi dels recursos destinats a la R + D + i en els Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2010 mostra que aquests cauen a xifres similars a les de l’any 2007.

La nota de premsa que han donat és prou explícita. M’he mirat sense aprofundir excessivament l’informe del pressupost per al 2010, molt ben fet, i les coses són bastant com imaginàvem sense disposar de les dades detallades del pressupost.

He pogut llegir alguns comentaris de premsa:

Evidentment fan referència a la nota de premsa i a les declaracions de la COSCE.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació