Enric I. Canela

Llegeixo que avui han començat les classes al nou campus de l’Alimentació de la UB, situat a Torribera, a Santa Coloma de Gramenet, on s’han iniciat els nous graus de Nutrició Humana i Dietètica i de Ciència i Tecnologia dels Aliments.

Els dos graus, que han omplert totes les places que oferien, acullen 80 alumnes cadascun i les classes s’imparteixen a l’edifici de Marina. Les obres al campus ja han finalitzat, excepte els laboratoris docents, que es posaran en marxa el segon semestre. Així, en conjunt, el campus Torribera està format pels edificis Verdaguer, Gaudí i Marina, cedits per la Diputació de Barcelona, que, juntament amb els edificis de la Torre i la Masia, ocupen un espai de 12.000 m2.

Bona notícia. Recordo els començaments de tot plegat, han passat ja molts anys.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació