Mas-Colell sempre parla clar


Enric I. Canela

Divendres El País publicava l’article Investigación: no podemos retroceder d’Andreu Mas-Colell que, com sabeu, va ser secretari de l?european research Council fins a final d’agost, va ser conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, presideix la Barcelona Economics School i és catedràtic de la UPF. Res per casualitat perquè és una reconeguda autoritat en ciència i recerca.

Una de les coses que fa, amb la claredat que acostuma, és lloar el Programa Severo Ochoa que l’altre dia va presentar la ministra Cristina Garmendia (El programa Severo Ochoa i unes valoracions de Cristina Garmendia). Com sempre Mas-Colell diu el que pensa.

Diu, avalant la iniciativa ministerial: Crec ferventment que marca el camí a seguir. Cal identificar l’excel·lència institucional al nostre país, estigui on estigui, i depengui de qui depengui. És fonamental transmetre el missatge que, malgrat totes les dificultats econòmiques, estem disposats a lluitar per la preservació de l’excel·lència científica que hem aconseguit i que ens posiciona per al futur.

I acaba: Aquesta es la gran aposta de la ministra Garmendia que no puc més que aplaudir. Inequívoc Mas-Colell.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació