Una nova etapa per al CDTI


Enric I. Canela

Llegeixo que la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha assistit avui a la presentació de la reorganització funcional del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) en què han participat el Secretari General d’Innovació, Juan Tomás Hernani, i el director general de l’ CDTI, Arturo Azcorra. Durant la seva intervenció, la ministra ha destacat que en aquesta nova etapa aquest organisme donarà suport a la innovació empresarial i oferirà un servei de caràcter integral que inclou el finançament, l’assessorament tecnològic-sectorial, la identificació d’idees, la recerca de potencials socis nacionals i internacionals i també de potencials fonts de finançament complementàries per als projectes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació