Enric I. Canela

Ahir es va inaugurar el curs acadèmic a la UB. Una cerimònia, com sempre, emotiva per a mi. Com és gairebé habitual, una part del col·lectiu del Personal d’Administració i Serveis va endarrerir el començament de l’acte. Van llegir un comunicat i després ens van amenitzar l’acte amb sorolls d’una espècie de botzines. Molt bonic tot.

El tema és que no pretenien boicotejar l’acte d’inici formal del curs sinó donar a conèixer la problemàtica laboral a què s’enfronten per la negativa del president del Consell Social d’aquesta universitat a ratificar l’acord laboral aconseguit al maig.

No discuteixo en absolut les seves raons, però us puc ben assegurar que la majoria del professorat que érem allà vam considerar que mai s’ha de entorpir la celebració d’un acte universitari solemne. Gairebé cada curs hi ha una raó o altra per fer algun xou. Tenim un concepte diferent d ela universitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació