Enric I. Canela

Em sembla que tenim un a raó més per felicitar-nos. Ens manca molt més però cada dia donem un petit pas cap a l’economia del coneixement.

Llegia a Biocat que dilluns es va inaugurar l’Agròpolis, una unitat cientificotècnica, ubicada a Viladecans Barcelona, que prestarà servei a grups de recerca de la UPC, empreses i altres institucions externes.

Està especialitzada en la recerca i la innovació en els àmbits de l’enginyeria agroalimentària, l’enginyeria biotecnològica i l’enginyeria del medi ambient i del paisatge, i s’ha de convertir en un referent en recerca i transferència en aquests camps de coneixement.

Els nous espais, amb un total de 9,14 hectàrees de superfície, cedits per l’Ajuntament de Viladecans, es constitueixen doncs com un nou mecanisme del Parc UPC per facilitar la definició i el desenvolupament de projectes rellevants de base tecnològica, basats en la col·laboració universitat – empresa i orientats a productes i serveis que es puguin explotar posteriorment.

Al web de Biocat podreu trobar molta més informació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació