Enric I. Canela

Em faré pesat, però trobo indecent que es digui segons que. Al president de la Conferència de Rectors d’Universitats Espanyoles (CRUE) li pregunten:

Pot garantir la Universitat que no es tocaran les matrícules? I respon:
L’estudiant paga amb la seva matrícula només entre el 10 i el 15% del que realment li costa a la societat la seva formació. Quan la societat inverteix en una persona, ha d’esperar una resposta d’acord amb la confiança que s’ha posat en ella. Si falla, l’hem de exigir-li que pagui per la formació que rep. Però això no s’implantarà fins que no estigui garantida l’eficiència de tot el sistema en conjunt.

És fals, paguen més. Ahir ho comentava a El secretari d’Universitats i Recerca marca línies polítiques, no tornaré a insistir sobre els arguments però considero improcedent que els responsables universitaris diguin aquesta mentida sistemàticament. Potser el dia que la transparència aparegui, que es retin comptes les coses quedaran clares.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació