Enric I. Canela

Gràcies a Miquel Duran he vist que havia sortit el Ranking Iberoamericano SIR 2011, el darrer lliurament del Rànquing d’Scimago. L’anterior va ser al maig de l’any passat (veure Rànquing SCIMAGO 2010)

Els resultats no són gaire diferents. Com passa sovint, la UB és la primera de l’Estat quant a volum de producció. Quan a l’impacte normalitzat, molt més interessant, la UPF és la que el té més alt, 1,5, mentre que la UB, la UAB, la URV i la Universitat de les Illes Balears tenen un 1,4. Podeu veure l’anàlisi de Miquel Duran que no reproduiré aquí. La seva anàlisi és detallada i paga la pena llegir-la.

Només reproduirà la seva darrera part que faig meva: Això és el que diu el Scimago Iberoamerican Ranking 2011. Veurem què hi dirà d’ara endavant. Veient, però, que pertot arreu hi ha dificultats pressupostàries, segurament trigarem a veure-hi canvis significatius. Efectivament, serà difícil mantenir-se amb tot en contra. Ja no dic millorar.

2 respostes a “Les universitats catalanes altra vegada líders”

  1. […] uns dies escrivia Les universitats catalanes altra vegada líders, article que tractava sobre el Ranking Iberoamericano SIR 2011. Ara, gràcies a un company de la […]

  2. […] uns dies escrivia Les universitats catalanes altra vegada líders, article que tractava sobre el Ranking Iberoamericano SIR 2011. Ara, gràcies a un company de la […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació