Enric I. Canela

Tenia una notícia pendent de comentar, es tracta d’una nota de premsa de la Generalitat que titula: L’IRTA es troba entre els millors centres científics de recerca de l’Estat espanyol.

Miquel Duran la va comentar a Indicadors Bibliomètrics de l’Activitat Científica Espanyola 2008: Catalunya, bé. Girona, també.

Una pena que la Generalitat s’hagi limitat a citar a l’IRTA quan les universitats i altres centres estan millor que l’IRTA, tot i que l’IRTA està bé en el context en que es mou. I que no se m’interpreti malament: l’IRTA fa una gran tasca, excel·lent tasca de recerca aplicada a un dels principals sectors productius del nostre país. Un exemple a seguir.

Hi ha dades positives sobre la recerca que fem, però sembla que a la Generalitat li manca un departament de comunicació que s’interessi de debò per la recerca. Segurament la Generalitat també és culpable d ela manca de relació entre el món de l’empresa i el de la recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació