Enric I. Canela

Llegia que el CSIC i La caixa tenen un conveni per divulgar la ciència. La col·laboració entre el CSIC i La Caixa es va iniciar al juliol de 2010 en el marc de les accions de divulgació de l’Any Internacional de la Biodiversitat, i entre 2010 a 2014 l’entitat ha destinat un total de 1,16 milions d’euros al programa conjunt.

‘Ciutat ciència’ té com a objectiu apropar la ciència als habitants de localitats de mida mitjana-menys de 40.000 habitants-allunyades dels grans nuclis de producció científica, mentre que ‘El mar a fons’ se centra a fomentar el coneixement sobre el medi marí entre estudiants de primària i secundària.

Les dues iniciatives busquen generar un espai de diàleg entre la ciutadania i la comunitat científica on debatre, informar, participar i aprendre sobre ciència i tecnologia, ha explicat l’entitat.

La veritat és que el programa m’agrada i voldria tenir un així a la meva universitat. Calen diners, però.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació