Enric I. Canela

El Govern publica El triangle de la recerca, ciència i innovació: Massachusetts – Catalunya – Israel. Explica el viatge a Israel. Recorda que Mas va aprofitar la visita per recordar que l’executiu català està treballant en el foment de les start up. La veritat és que si ho fa, ho fa malament. Recordo que l’efecte fotoelèctric ens explica que per sot d el freqüència llindar no hi ha senyal. Traduït, si fas una acció amb menys diners o menys recursos dels necessaris, pot ser que no serveixin per a res i els llencis. D’això en sabem molt a Catalunya. I no ho dic ara per aquest Govern.

Malgrat que estic empipat per com s’han fet algunes coses (veure El Govern va a Israel i s’oblida de les universitats (I), El Govern va a Israel i s’oblida de les universitats (II), Bons primers resultats del viatge a Israel i La inversió privada no impulsarà les startups), crec que el viatge ha estat un encert.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació