Enric I. Canela

El passat dia 4 publicava Coça a la política universitària de Mariano Rajoy i allà esmentava la publicació de Crisis fiscal, finanzas, universitarias y equidad contributiva, de Juan Hernández Armenteros y José Antonio Pérez, setè lliurament d’un projecte de la Fundación Europea Sociedad y Educación, en la seva branca Studia XXI.

Veig que avui ha estat descobert el llibre i una de les seves conclusions per TVC que publica El preus universitaris s’encareixen de manera desigual entre les autonomies i situen Catalunya com la més cara. Deu ser perquè llegeixen les notícies al diari El Mundo

Ja va bé que ho diguin. No sé per què els estudiants de Catalunya han de ser dels que paguen més d’Europa. Si em diuen que és que tenim una fiscalitat que no ens toca, que ho arreglin, i si no és així que declarin la independència. Ja en tenim pou, no?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació