Enric I. Canela

L’altre dia escrivia La biotecnologia catalana funciona prou bé arran de l’acord d’Oryzon Genomics amb Roche.

La Fundació Bosch i Gimpera de la UB escriu:

Cas d’èxit d’una spin-off de la UB: Oryzon Genomics i entre altres coses diu: Oryzon Genomics va néixer com spin-off de la UB i del CSIC l’any 2000. Assessorada per la Fundació Bosch i Gimpera va ser una de les primeres empreses en instal·lar-se a la primera Bioincubadora del Parc Científic de Barcelona.

Va tenir alguns enemics importants, però també amics, que van guanyar i van ajudar a Oryzon Genomics a tirar endavant. Contents a la UB perquè, col·lectivament, hem fet bona feina. Clar que Carlos Buesa i Tamara Maes i els seus col·laboradors tenen el mèrit.

Tenim alguns casos d’empreses spin-off d’èxit a Catalunya, de les diferents universitats i centres de recerca, potser aquest és especial. Cal, però, reivindicar que sense el suport de l’administració, que no la subvenció perduda, el país no reeixirà.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació