Enric I. Canela

Fa uns dies, Expansión publicava Leitat crea una incubadora de proyectos de salud. Ho vaig veure al web de CataloniaBio.

Leitat ha dut a terme una reorganització de la seva activitat, que s’especialitzarà en quatre àrees concretes : sanitat , materials , química i alimentació , i energia . Per dirigir la primera, ha fitxat Manel Balcells, que va ser president de Biocat.

Manel Balcells s’encarregarà de liderar una iniciativa coneguda com Healthcare Living Lab. Es tracta d’una incubadora de projectes en salut i tecnologies mèdiques que s’ubicarà a Terrassa i en què participaran els tres hospitals de la zona : Mútua de Terrassa , Consorci de Terrassa i l’Hospital Parc Taulí , de Sabadell. Manel Balcells diu que “Seran projectes d’innovació alineats amb l’estratègia RIS3 que desenvolupa la Generalitat per acudir a les convocatòries de fons per a R+D de la Unió Europea”.

Un gran fitxatge el de Manel Balcells.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació