L’imperi dels rucs


Enric I. Canela

Un govern que no n’encerta ni una ha modificat la Llei de Propietat Intel·lectual. Un article, el 32.2, pretén que els que comentem notícies, sense ànim de lucre, amb l’objectiu de difondre alguns aspectes de l’actualitat o crear opinió paguem una taxa, la denominada Taxa Google.

Aquesta Taxa està més morta que Tutankamon i té el mateix futur que el govern de Rajoy, cap. De totes formes ara tenim els perseguidors de les llibertats descontrolats, cal esperar a que siguin derrotats.

La meva opció en aquest bloc és bastant clara posar a l’abast de tothom la llista de mitjans que estan a l’Asociación Española de Editores de Publicaciones Periódicas (AEEPP). Els podeu trobar a: Lista de periódicos que no debes enlazar por la Tasa Google i fer conèixer els grups dels que formen part.

Després no enllaçar-los. Ells s’ho perdran. Podem posar les mateixes notícies sense citar-los amb detall. Us recomano no accedir a cap de les seves notícies via Internet. Ja veurem que faig quan eliminin la Taxa Google. Els propietaris dels mitjans ja demanaran que la treguin. Volen guanyar diners i aquesta taxa els portarà a la ruïna. De moment s’han quedat sense Google News. El govern espanyol és analògic, potser el proper sigui digital. El seu lema: Visca l’estupidesa, mori la intel·ligència.

Una resposta a “L’imperi dels rucs”

  1. a 04 gen. 2015 a les 10:34 Santiago

    Gracias por enlazarme Enric. Un abrazo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació