Enric I. Canela

Amb un article altament polititzat, es posa de manifest com el Partit Popular, el govern espanyol, diu que les beques universitàries han crescut 100 euros de mitjana, quan en aquesta legislatura s’han reduït en 647 euros i s’havien situat per sota del curs 2005-05.

Hi ha discrepàncies en les xifres, però siguin unes o siguin altres, la política de beques del govern espanyol en aquesta legislatura no és gens favorable als que menys recursos tenen. S’han produït augments desmesurats dels preus de les matrícules i un enduriment en les condicions per assolir una beca.

Esperem que la propera legislatura s’iniciï, a casa nostra, amb una política de preus i ajuts que tingui en compte el cost d’oportunitats. Jo diria: Ja n’hi ha prou!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació