Enric I. Canela

L’aposta per promoure la divulgació de la ciència continua a la Universitat de Barcelona. Malauradament els recursos són pocs i només la dedicació dels que més i creuen fa possible que els resultats siguin tan bons.

Dimarts tornem a celebrar una sessió. Serà la V Trobada de Divulgadors Científics de la UB. El programa és francament variat i divers. Els interessats en el tema trobaran de tot. Dura tot el dia.

Penso que atès que aviat hi ha eleccions a la Universitat de Barcelona val la pena reflexionar en el punt Passat, present i futur del Pla director de divulgació de la Universitat de Barcelona que exposaran Xavier Luri i M. Carme Llasat, divulgadors i investigadors de la Facultat de Física de la UB. Diu el programa que des del 2013, moment en què es va constituir la Comissió de Divulgadors de la UB, s’ha estat treballant en l’elaboració del Pla director de divulgació de la Universitat. Des de llavors, s’han dut a terme diverses accions que es plantejaven com a necessàries per impulsar la divulgació dins de la Universitat, però encara queda molt camí per recórrer. En aquesta intervenció s’informarà del recorregut que s’ha seguit fins ara i es donaran a conèixer les properes actuacions proposades en un moment com l’actual.

Un objectiu per no oblidar en les prioritats.

Una resposta a “Dimarts la V Trobada de Divulgadors Científics de la UB”

  1. […] dia escrivia Dimarts la V Trobada de Divulgadors Científics de la UB, un anunci del que venia. Ja ha passat, i amb èxit. Vaig ser a l’acte d’inauguració i […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació