Enric i. Canela

No diré res que no sapigueu, però si avui tornava a escriure en el bloc, no podia deixar de fer el meu reconeixement al Prof. Joan Rodés. El Prof. Rodés ens va morir el passat dia 10. Dijous 12 al migdia, al Tanatori de Sant Gervasi, va tenir un multitudinari i breu acte de comiat. La sala estava completament plena atès el reconeixement i mèrits de Joan Rodés.

No relataré les virtuts de Joan Rodés. La Universitat de Barcelona li dedica un espai a les notícies. Recomano també la lectura de la nota que va elaborar Diario Médico. Les hemeroteques en van plenes.

Jo vaig conèixer l Prof. Rodés sobre l’any 1989 arran de la creació de la Fundació Clínic. A partir d’aleshores vam tenir relacions esporàdiques. Puc dir que sempre van ser extraordinàriament amables. Era una persona d’una afabilitat que només era superada per la seva intel·ligència.

La recerca catalana li deu molt, altres ho han dit amb més coneixement que jo. Sempre tindrà un lloc en la memòria de la Universitat de Barcelona i en la de la seva comunitat.

Una resposta a “Un record del Prof. Joan Rodés”

  1. […] No fa gaires dies, aquí mateix i mb motiu del seu comiat, vaig escriure Un record del Prof. Joan Rodés. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació