Enric I. Canela

El dia 13 em van publicar l’article Certificat de qualitat de l’aire interior a L’Econòmic. En aquest article intento explicar que les mesures indiscriminades que adopten els governs, entre ells el nostre, no són sempre adequades.

Defenso que ha mancat una activitat d’anticipació per prendre les mesures necessàries per fer els espais és segurs. Hi ha moltes coses que ja sabem i que haurien permès evitar tancaments dolorosos de les activitats econòmiques.

Quan vaig escriure l’article no havia encara aparegut la notícia: Cap dels participants del concert a la Sala Apolo de Barcelona s’ha contagiat. Aquest només és un dels molts exemples que podríem trobar. La sistemàtica en la presa de decisions en comptes de la improvisació hagués ant bé.

La improvisació era, potser, necessària al març, però ara ja no.

 

 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació