Enric I. Canela
Llegia que Media.cat critica els mitjans per la seva manca de pluralitat al informar sobre el Pla Bolonya.
La veritat és que la crítica més profunda cal fer-la a les administracions que van ser incapaces d’informar amb rigor als estudiants de secundària dels pros i contres del Pla de Bolonya.
La informació, a favor i en contra, ha estat en mans de la premsa, que l’ha fet com ha volgut i sabut.
Suspens al departament d’Ensenyament, en primer lloc, al departament d’Innovació, Universitats i Empresa, en segons lloc, al Ministeri d’Educació i Ciència, en tercer lloc i finalment al Ministeri de Ciència i Innovació. Això pel que fa en la seva responsabilitat en la informació.
Pel que fa al Pla de Bolonya dissenyat per als estudiants de l’Estat espanyol, suspens a tot el govern espanyol, des del d’Azanar fins a l’actual per haver fet les coses tard i haver optat pel model armeni (o búlgar) en lloc de triar el model dels països propers i competitius.
Dit això, deixar-se d’històries, resoldre els problemes i posar-se a treballar.
Enric,
estic d’acord en què l’administració ha estat desapareguda, però això no exhonera la premsa: la seva obligació és imformar amb veracitat d’uns fets i, en aquest cas, no ho van fer. No és normal que la informació als i les estudiants de Catalunya l’hagi de fer un sindicat d’estudiants.
Jordi,
Efectivament, la premsa ha d’informar correctament. De fet, anaven preguntant a uns i altres.
Jo no he vist la informació tan esbiaixada. Més aviat la van centrar excesivament en temes d’ordre públic.
Evidentment la informació als estudiants no l’havia de fer cap sindicat, si hi havien de col·laborar i discutir els punts on creguessin que la informació no era bona.
Informació Bolonya = desastre.