Enric I. Canela

L’altre dia, en relació a un article d’El País, vaig escriure Les respostes de Cristina Garmendia. Avui he pogut llegir un comentari que ha fet Salva a Així De Simple, Així De Natural.

El comentari és rellevant. Coincideixo amb ell en la bona apreciació que té de la nova ministra. Recullo el final del seu comentari: Un altre tema absent a l’entrevista va ser la necessitat d’un augment en la cultura científica d’aquest país. La nova assignatura de Ciències per al Món Contemporani (que, increïblement ha irritat a sectors anquilosats i reaccionaris d’aquest país que preferirien Ciències per al Món de l’Edat Mitjana) pretén començar a omplir aquest buit, però una major presència de la Ciència, ben explicada, als mitjans de comunicació, així com activitats culturals i tallers promoguts pels governs, haurien de ser un pilotis en aquest “canvi” que es proposa des del ministeri. Si la ciutadania entén què s’està fent, considerarà un avanç la Ciència; si no s’informa correctament, qualsevol persona ignorant o malintencionada podrà tergiversar les investigacions de científics espanyols per a cometre actes atroços contra el seu treball amb la connivència d’un poble desinformat. Cosa que ja ha passat.

No esteu d’acord? Cal canviar coses, però llegiu la resta.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació