Enric I. Canela

El resveratrol és un polifenol que conté la pell del raïm i té la funció de defensar el gra de l’atac dels microorganismes. El vi negre, que s’elabora en contacte amb la brisa, en conté. A aquesta molècula se li atribueixen molts efectes beneficiosos per la salut humana: anticancerigen, antivíric, neuroprotector, antienvelliment i antiinflamatori.

Llegeixo a Consumer d’Eroski (cita original: Sánchez-Fidalgo S, Cárdeno A, Villegas I, Talero E, de la Lastra CA. Dietary supplementation of resveratrol attenuates chronic colonic inflammation in mice. Eur J Pharmacol. 2010 May 10;633(1-3):78-84. Epub 2010 Feb 2) que el resveratrol redueix la colitis ulcerosa en ratolins.

Probablement tingui efectes beneficiosos per als humans.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació