Enric I. Canela

Llegia a Madri+d La dieta que redueix el risc d’Alzheimer. He buscat la cita original (Yian Gu, PhD; Jeri W. Nieves, PhD; Yaakov Stern, PhD; Jose A. Luchsinger, MD, MPH; Nikolaos Scarmeas, MD, MS. Food Combination and Alzheimer Disease Risk. A Protective Diet. Arch Neurol. 2010;67(6).

Diu la cita, al final: En conclusió, hem identificat una dieta altament protectora contra el desenvolupament de la malaltia d’Alzheimer. Els resultats del present estudi indiquen que un major consum de certs aliments (amanides, nous, peix, tomàquet, pollastre, plantes crucíferes, fruites, vegetals de fulla fosca i verda) i disminució d’altres (lactis alts en greix, carn vermella, vísceres animals i mantega) pot estar associada amb un menor risc de desenvolupar la malaltia d’Alzheimer a través d’un perfil més favorable dels nutrients (és a dir, menor ingesta d’àcids grassos saturats i una major ingesta d’àcids grassos poliinsaturats (omega 3 i omega 6), vitamina E i àcid fòlic).
Si esteu interessats, aneu a la cita original. De fet són dietes altament reductores (antioxidants). De fet aquesta dieta protegeix gairebé de tot.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació