Enric I. Canela

Ahir escrivia No s’utilitzen prou els préstecs del ministeri de Ciència i Innovació. Avui recullo que la ministra de Ciència i Tecnologia, Cristina Garmendia, ha dit que ara hi ha uns nivells històrics d’execució del pressupost del Ministeri de Ciència i Tecnologia, tant en el capítol de subvencions com el de préstecs.

Garmendia ha deixat clar que quan cal valorar l’execució de la despesa dels ministeris és a finals d’any i no a meitat de l’any , perquè recurrentment ocorre la circumstància que el nivell d’execució, per la pròpia dinàmica pressupostària i els mecanismes d’intervenció general dels comptes, ens porta sempre a executar els pressupostos a finals d’any, de manera que ha insistit que les dades rellevants seran les de finals d’any.

Ha assegurat que el Ministeri arribarà a la pràctica totalitat de l’execució del capítol de subvencions, mentre que el capítol de préstecs dependrà en gran mesura de les demandes del sistema, tant de la demanda del sector privat com del propi acord que tenim amb les comunitats autònomes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació