Skip to content

Enric I. Canela

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Home
  • 2011
  • octubre
  • 20
  • Alimentació i salut del Cicle “La ciència a la cuina”

Alimentació i salut del Cicle “La ciència a la cuina”

Posted on 20 octubre 201121 octubre 2011 By Enric I. Canela 3 comentaris a Alimentació i salut del Cicle “La ciència a la cuina”
Articles Enric I. Canela, Nutrició, Salut
Tweet

Enric I. Canela

Demà divendres, a les vuit del vespre, al Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC), Museu de la Tècnica de l’Empordà i Casa Cultura de la Diputació de Girona, a la Plaça de l’Hospital, 6 de Girona farem la taula rodona “Alimentació i salut” – Cicle “La ciència a la cuina”.

Els ponents som la Gemma Salvador, dietista-nutricionista del Servei d’Educació Sanitària i Programes de Salut de la Direcció General de Salut Pública i jo mateix. La moderadora serà Adela Farré, directora de Comunicació i Relacions Externes de Biocat

Espero que sigui una jornada agradable i trobar alguns amics.

Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱

Navegació d'entrades

❮ Previous Post: VIII Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica
Next Post: La UB i la pau democràtica ❯

3 thoughts on “Alimentació i salut del Cicle “La ciència a la cuina””

  1. Retroping: Alimentació i salut del Cicle “La ciència a la cuina” |xcat.cat
  2. Retroping: Enric I. Canela » Blog Archive
  3. Retroping: Una nit a Girona parlant de nutrició i salut |xcat.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Follow @enriccanela
octubre 2011
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
« set.   nov. »

Categories

Arxius

Copyright © 2023 Enric I. Canela.

Theme: Oceanly by ScriptsTown